Science fiction and fantasy genren är fylld med enastående och fängslande artiklar, teknologier och nya sätt att ta sig an vardagsuppgifter. Dock så bevittnar vi inte så ofta hur våra älskade karaktärer hanterar sina pengar och finanser.

Använder de mynt eller sedlar? Vår de pengar med sig eller använder de kreditkort istället? Använder de kryptovalutor?

Oavsett om de byter varor för sina prylar eller faktiskt använder kreditkort och bär med sina ID-kort så är 2019 fyllt med mängder av nya, attraktiva och futuristiska plånböcker. Vi är säkra på att dessa lyxiga plånboks-prototyper kommer passa i vilken science fiction film eller bok utan ett problem.

Inlägg 3 Lyxiga Plånboksdesigner som skulle passa en Science Fiction film Valet - 3 Lyxiga Plånboksdesigner som skulle passa en Science Fiction film

Valet

Även om de kan verka enkla när de kommer till sin design är denna plånbok tillverkad av 2 kolfiber kreditkort blad som är ihopsydda med gummiband. Detta gör det möjligt för plånboken att expandera och dra ihop sig för att passa från 2 kort och en sedel till 10 kreditkort och upp till 20 vikta sedlar utan att förlora sitt grepp.

Valet lyx-plånbok är fortfarande en prototyp, men den skulle definitivt passa alla karaktärer I Divergent trilogin.

Super Slim 2

Super Slim 2 är en tunn, läderklädd och vikt kreditkorts-storleks lyx plånbok som kan rymma från 2 till 10 kort i en väldigt elegant och tunn liten plånbok. Denna skulle få alla från den klassiska sci-fi filmen 2001: Space Odyssey se ut som personen som har huvudplanen. Tack vare sin tunna, vikta design fungerar Super Slim 2 perfekt i alla framfickor.

Keflero Lyxplånbok

Denna plånbok skulle vara perfekt för alla Hunger Games karaktärer från Capitol City eller för alla Star Wars karaktärer tack vare sin futuristiska och lyxiga design. Keflero lyxplånbok är tillverkad av aluminium blad som hålls ihop med magneter. Dessa blad håller 1 kort per sida för totalt 10 kort.

Det är möjligt att addera eller ta ut så många aluminium blad som du vill för att göra plånboken så tjock eller tunns som du önskar. Den har också en extern klämma för att hålla pengar.

Att ha en lyxig och praktisk plånbok är obligatoriskt för den moderna mannen och sci-fi karaktärer är just så moderna som historien de tar del av.

Leave a Reply