Science fiction filmer erbjuder os alltid en alternativ syn på hur verkligheten kan vara, då de introducerar teknologiska element som verkligen häpnar oss. De coolaste prylarna kan hittas i den här genren och en del personer gör allt för att få ha en av artiklarna i sitt hem.

Om du bill hålla dig uppdaterad inom de futuristiska prylarna, då är det säkrast att du fortsätter läsa.

Inlägg 4 coolaste Sci Fi hem tillbehören alla bör Whiskey Glass - 4 coolaste Sci-Fi hem tillbehören alla bör

Whiskey Glass från the Blade Runner filmen

Detta är en speciell subtil produkt för finsmakare i genren som lägger märke till även de minsta detaljerna. Även om många skulle vilka vara en del av den där galna dystopiska verkligheten men inte kan det, så kan du avnjuta en drink i bästa Deckard-stil medans du tittar på dessa Hollywood klassikerna.
Inlägg 4 coolaste Sci Fi hem tillbehören alla bör soundbar - 4 coolaste Sci-Fi hem tillbehören alla bör

Sonos Soundbar

Sonos är ett företag som imponerar på oss med sina kreationer mer och mer eftersom de verkar komma från ett science fiction mästerverk, men de är bara revolutionerande inom hemljud branschen.

Om du vill ha en pryl med en futuristisk stil som kan kontrolleras av din röst så kommer Sonos produkter att passa din stil. Ett helt minimal image och otrolig ljudkvalité är det som gör Sonos produkter till några av de bästa.

Inlägg 4 coolaste Sci Fi hem tillbehören alla bör Asiatiska Neon Skyltar - 4 coolaste Sci-Fi hem tillbehören alla bör

Asiatiska Neon Skyltar

Atmosfären i cyberpunk verkligheter är fyllda med denna typ av skyltar över alla gator då vi relaterar asiatisk kultur till de senaste teknologiska framstegen. Föreställ dig nu känsla det kan bidra till vid en fest i ditt hus och hur coolt ditt vardagsrum kommer att se ut.

Smarta Muggar

När vi tänker på science fiction produkter är automatik det som vi först tänker på. Ett tydligt exempel på denna typ av föremål är smarta muggar då de kan reglera temperaturen på vätskan de innehåller så att vi kan konsumera det när vi vill. Ditt kaffe kommer aldrig att bli kallt igen.

Science fiction har fångat vår fantasi men vi lever faktiskt I en otrolig och spännande tid där några av de saker vi bara trodde var möjligt på bion kan bli våra när vi vill.

Leave a Reply