Om oss

Sidbild Om oss - Om oss

Mitrania började som ett enkelt sätt för mig att få lite egentid, där jag kunde dela min passion för science fiction och fantasy där innehållet var uppskattat och älskat. Efter att ha tampats med mobbare i skolan för att ha varit en nörd som älskar Star Trek och tycker om att spela World of Warcraft, bestämde jag mig för att omfamna det.

Jag bestämde mig för att skapa en hemsida där jag kunde dela med allt jag har med likasinnade personer, så att de också kan känna sig så fria som jag nu gör. På Mitrania kan folk hitta böcker, noveller, korta historier, filmmanus samt även replikas av använda artiklar i filmer och böcker. Vi säljer också plånböcker, skor, T-shirts och alla typer av tillbehör för dig att testa.

Dessutom arrangerar vi och planerar flera sci-fi och fantasy skribent tävlingar för unga och vuxna författare som också älskar denna genre.

Mitrania’s Skapare

Jag är Agaton Ek och som en oorganisk kemisk, materia och kemiska element är det som spelar störst roll för mig i hela världen. Det är därför science fiction är min favorit genre, då de flesta historier äger rum i futuristiska universum.

Ända sedan jag var en liten pojke i Örebro brukade min mamma och pappa prata med mig om olika saker relaterat till böcker, Mordor, order och älvor var några av de första referenserna jag hörde om LotR.

Ibland diskuterade de Asimov’s tre lagar för robotik, och andra gånger pratade de om vilken karaktär från A Song of Ice and Fire som passade bäst på min personlighet. Från början förstod jag ingenting av vad de sa, men jag måste erkänna, det gjorde mig fascinerad att höra dem  diskutera böckerna de älskade.

Jag sa till mig själv att jag skulle lära mig mer om de här böckerna, så jag smög in på min pappa kontor där den stora bokhyllan fanns och tog några av de som jag kom ihåg namnet på. I, Robot var den första jag läste.

Jag slukade boken på mindre än 3 dagar, och historian var fascinerande och hypnotiserade mig av omgivningen.

Sättet Asimov beskriver rymden och hur han förutser framtiden är väldigt fängslande, och på en del nivåer, önskar jag att framtiden blir som han berättar i sina böcker.

Anslut till vårt team av skribenter och hjälp oss recensera nya böcker eller skriv nya, fantastiska korta historier varje vecka. Kontakta vår personal genom att följa vår kontaktinformation och låt dem få vet att du är kvalificerad för jobbet för att påbörja ansökningsprocessen och diskutera detaljerna vidare. Dessutom, besök vår online butik, bläddra bland vårt sortiment och köp saker som du tycker om.