Science-fiction filmindustrin har haft en enorm påverkan på vårt samhälle på grund av dess förmåga att få bort våra tankar från de dagliga rutinerna

Vi kan se påverkan från denna genre i modeindustrin, i vilka skor med färgglada science fiction motiv finns tillgängliga. Om du vill de de mest imponerande skorna inspirerade av science fiction, fortsätt läsa.

Inlägg 7 Sci Fi och Fantasy Tema skor för Bok och Film fantaster Dr Who - 7 Sci-Fi och Fantasy-Tema skor för Bok och Film fantaster

Dr Who’s Sneakers

Dr Who ändra uppfattningen om tid och rymd för många generationer med hans otroliga äventyr inuti Tardis. Även om vi inte kan åka iväg på äventyr i Tardis kan vi åtminstone köpa specialgjorda sneakers med motiv från alla episoder. Samtliga av dem är handmålade, därför kommer inte ett par vara de andra likt.

Sci-Fi och Hello Kitty?

Vi känner till att Hello Kitty inte har något att göra med sci-fi universumet och att placera Hello Kitty bredvid Start Wars filmer skulle anses vara ett helgerån. Dock, om du vill ha ett par löjliga tofflor med Hello Kitty och Star Wars crossover, så kan du skaffa dem. Du kan hitta en Stormtrooper-Kitty och även en Boba Fett-Kitty vilket är både nördigt och bedårande.

Inlägg 7 Sci Fi och Fantasy Tema skor för Bok och Film fantaster Ewok Högklackade Skor - 7 Sci-Fi och Fantasy-Tema skor för Bok och Film fantaster

Ewok Högklackade Skor

Star Wars fans samlar alla typer av föremål för att få deras samling att växa. Dock kommer inte den här produkten att få alla kvinnor att rusa till butiken. Förmodligen har du sett många skor med Star Wars tema, men dessa högklackade skor med Ewok tema är något alldeles extra.

Stormtrooper Sandaler

Jeffrey Campbell är en våghalsig designer som brukade göra kraftfulla avstamp med sina kreationer, och den här gången var det dags för Stormtrooper sandaler. Deras minimalistiska design härleder till uniformerna för de här intergalaktiska soldaterna, men bortsett från att vara ganska coola, sägs det att de är extremt bekväma med.

Robotic Sneakers

Science fiction har nått även de större märkena i mode världen, och Givenchy är ett av dem. Om du vill ha en stylish-geeky look så har Givenchy precis vad du letar efter med sin sneaker kollektion som har cyborg tryck.

Det fina lädret och topp-klassiga trycker gör dessa till ett måste för alla science-fiction fans garderober.

Inlägg 7 Sci Fi och Fantasy Tema skor för Bok och Film fantaster Battleship Skor - 7 Sci-Fi och Fantasy-Tema skor för Bok och Film fantaster

Battleship Skor

Om du trodde att högklackade Ewok skor var konstiga på grund av sitt okonventionella koncept och deras annorlunda utseende, kommer du bli häpen av Phil Notos kreation. Dessa sneakers har vapen inkluderade i sin design för att få dem att påminna om ett krigsskepp. Även om skorna är ganska udda kommer designerns kreativitet att göra dig förstummad.

Transformers Kicks

Detta är ett annat exempel på hur stora företag boostar sin försäljning genom ikonerna från vår barndom, transformers. Nike har släppt en kollektion mes sportskor som är inspirerade av de klassiska transformers, men de ser fortfarande coola ut.

Om du är ett fan till den här serien kommer du vilja äga ett par Megatron, Bumblebee eller Optimus Prime sneakers.

Science Fiction genren är här för att stanna, och vi kan bevittna dess influens i alla lager i vårt samhälle. Precis som dessa kreationer så finns det miljoner fler tack vare att kraften i fantasin är obegränsad och när vi adderar ett parallellt universum i mixen så är fantasin är obegränsad och när vi adderar ett parallellt universum i mixen så är kombinationerna oändliga.

Leave a Reply