Spelande har alltid varit en stor del av mänskligt uttryck eftersom det introducerar en adrenalin-faktor. Sci-fi och fantasy genren har dragit fördel av det för att skapa helt nya spel baserade på alternativa verkligheter.

I den här artikeln kommer vi visa dig episkt spelande spel utförda på dessa filmtitlar som du är galen i.

Inlägg Top 3 Sci Fi och Fantasy Tema Filmer Spelande Spel Star Wars - Top 3 Sci-Fi och Fantasy-Tema Filmer Spelande Spel

Star Wars: Sabacc Cards Game

Sabacc anses vara det mest populära kortspelet någonsin i ett sci-fi universum, då det backas upp av populariteten från film-serien själv och nämns flera gånger av de ikoniska karaktärerna i filmen.

Millenium Falcon innehåller ett av de viktigaste nämnande av kort spelet, då Han Solo sa att han vann skeppet från Lando Calrissian i ett vänskapligt parti av Sabacc.

Inlägg Top 3 Sci Fi och Fantasy Tema Filmer Spelande Spel HungerGames - Top 3 Sci-Fi och Fantasy-Tema Filmer Spelande Spel

Hunger Games: Survivor Betting

Spelande på våldsamma event gör dem ännu mer spännande för tittarna då vi tror att vi har svaren på vem som brutalt besegrar den andra personen. Hunger Games universumet introducerar en annan nivå av spelande i våldsamma sporter då folk får möjligheten att betta på vem som har de bästa oddsen att överleva eller dö i spelet.

Mekanismerna och reglerna I detta betting system var väldigt enkla då de bygger på överlevnad eller tragisk död för de starkare deltagarna.

Battlestar Galactica: Triad Cards Game

Battlestar Galactica har varit en av de mest igenkända Sci-fi serierna på tv så lär långt. Ett symboliskt element som fångade människor fantasi var triad card game, i vilka vi kunde se karaktärerna använda hexagonala kort för att ha kul mellan uppdragen.

Inlägg Top 3 Sci Fi och Fantasy Tema Filmer Spelande Spel Battlestar Galactica - Top 3 Sci-Fi och Fantasy-Tema Filmer Spelande Spel

Spelet blev så populärt, alla kunde skaffa ett set av de här korten online, även om spelet inte hade några nedskrivna regler och skådespelarna brukade improvisera scenerna.

Science fiction har hjälpt oss att fantisera hela universum som inte styrs av konventionella normer utan lyckas inkludera små detaljer i vardagslivet, så som spelande för att hålla oss uppkopplade.

Det finns inga gränser när det kommer till författarnas förmåga att överraska oss med sina kreationer då de drivs enbart av kraften från deras fantasi.

Sabacc och Triad Game Card sets är tillgängliga I vår online butik.

Leave a Reply