Vår butik

Sidbild Vår butik - Vår butik

Mitrania’s butik är uppdelad I 3 huvudsakliga kategorier; böcker, memorabilia och tillbehör för att glädja alla som älskar sci-fi och fantasy genren. Från böcker till film-replikas, skor, hoodies och muggar, vi har allt.

Böcker

Vår online butik är fylld med över 300 sci-fi och fantasy bok-titlar från de största författarna i genren. En del amatör, korta noveller, skrivna av aspirerande författare och fans till området finns också.

Varje bok finns i 3 olika versioner som du kan välja på, hardcover, paperback och kindle paperwhite. Dessa är några av de mest sålda böckerna.

Isaac Asimov’s Foundation

Historien beskriver hur mänskligheten slutar med planeten jorden på dess resa att fortsätta koloniseringen av andra planeter och galaxer i det enorma universum. Sagan består av en serie historier och korta berättelser som förklarar hur människor besegrade och slogs mot andra raser för att bevisa sin förmåga och värde som civilisation.

William Gibson’s Neuromancer

Utspelat i ett dystopiskt framtida Japan letar protagonisten, som är en hackare, efter ett sätt att hitta en drog som hindrar hindrar honom från att fortsätta hacka cyberspace. Haken är att han nu är besatt av drogen och behöver hitta ett sätt att stoppa bägge samtidigt.

Isaac Asimov’s The Bicentennial Man

Historian om en robot som steg för steg kämpar för sin rättighet att bli och accepteras av världen som en medmänniska tack vare sitt goda beteende och omtanken som han visade mot människor.

Orson Orwell Scott’s Ender’s Game

Historien berättar om hur ett litet barn i en dystopisk värld omvandlas till en befälhavare av hög rang utan att han själv vet om det. Den beskriver hur Enders kontrollerar ett brutalt krig medan människor får honom att tro att det är ett lätt pusselspel som är en del av ett träningsprogram.

Isaac Asimov’s I, Robot

Utspelat I en futuristisk värld, presenterar Asimov historian om en robot som slås med sin uppfattning om vad som är rätt och fel när mänskligheten utsätts för risker av sin skapare.

Film-relaterad Memorabilia

Bland memorabilia kommer du hitta replika av några av de främsta rekvisitan som använts i sci-fi och fantasy filmer som kostymer, smycken, prydnadsföremål, teknologiska prylar med mera.

Böcker och Film-baserade kläder

I vår klädsektion kommer du hitta allt från örhängen formade som Millennium Dalcon, skor med dina favorit filmkaraktärer tryckte på dem och T-shirts. Sweatshirts, hoddies, mobilskal, muggar, armband, halsband och fler artiklar är också tillgängliga.

Hitta boken eller artikeln du bill ha och njut av att vara en stolt medlem av vårt community. Älskar du sci-fi fantasy och vet inte vart du ska vända dig för bra prylar till utmärkta priser? Mitrania finns här för dig.