Nyehandels e-handelsplattform

Att välja e-handelsplattform ska vara enkelt men det finns flera olika företag som försöker göra det svårare för dig. Kanske gör dom det inte medvetet, utan bara av okunskap. Oavsett vilket tycker jag att man ska tänka lite enklare. Om du inte har någon erfarenhet ehandel eller val av ehandelsplattform tidigare är det ännu enklare. Ring och prata med företaget som stött på och prata med dom. Upplever du att du får en bra kontakt och att du kan prata med samma person igen, ja då har du hittat en kandidat som jag tror du ska starta med. 

Varför tycker jag då så? Jo för att alla företag som säljer en e handelsplattform levererar samma sak. Du kan skapa en produkt, en kund kan titta på den produkten och köpa den i din kassa. Så relationen med din leverantör av ehandelsplattform är viktigare än själva funktionen. Dom flesta har samma funktioner och kommer räcka för att du ska komma igång. Den dagen du har önskemål på funktioner som inte din ehandelsplattform inte har, kommer du också ha mer erfarenhet och en mer detaljerad kravlista att ta med dig till din nästa leverantör. 

Jag heter Mikael och jobbat hela mitt vuxna liv (sedan 2006) som systemutvecklare och utvecklare av e-handelssystem. Jag kan SEO, SEM, integrationer och det man behöver kunna för att hjälpa våra kunder att lyckas med sin e-handel. 

Ni kan läsa mer om vår ehandelsplattform på vår hemsida 

Det finns flera namn på ehandelsplattform så bli inte förvirrad när du ser företagen prata om sina tjänser. Nedan listar jag några. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ballonglek vuxna

Intervju med Christina Brönnestam